Välkomna tillbaka!

Nu öppnar Mind Wide Open upp portarna på nytt!

Anledningen till denna omstart är att vi inte riktigt har funnit tiden som behövdes för att driva bloggen. Inspirationen försvann till förmån av alla andra måsten man behöver beta av i vardagen. För att blåsa liv i publiceringen igen har vi ägnat veckan som gått till att peppa varandra, samla krafter och hitta på nya spännande upplägg. Som ni ser är designen uppdaterad, vi har nya kategorier att bläddra mellan i menyn (observera att "fredagsrandom" har bytt namn till "fredagsmys"!) och kanske den största förändringen av dem alla; bloggen kommer att bli mer personlig!

Vad innebär allt detta då? Jo, vi kommer att ägna fler inlägg till att presentera oss själva och våra hästar. Berätta om träningspass med djuren eller något tänkvärt vi stött på i vardagen. Artiklarna är inte längre låsta till en viss tid, utan kan dyka upp lite när som helst under dagen (bortsett från temadagarna mån-ons-fre-sön som fortsätter komma upp kl 12.00). I den nya kategorin "fredagsmys" tipsar vi bl.a. om sevärda filmer, goda maträtter och roliga aktiviteter som man kan unna sig under veckosluten. Vi planerar även att bjuda på bildbomber och fotoinspiration med jämna mellanrum. Självklart kommer det fortfarande att skrivas faktabaserade artiklar för den som hungrar efter kunskap, men dessa artiklar kommer varvas med mer lättsamma inlägg som inspirerar och väcker nya funderingar till liv.

Vi hoppas verkligen att ni finner denna förändring positiv och därmed kommer ha ännu större nytta och glädje av bloggen. Nu kör vi!

Varma hälsningar

Team Mind Wide Open / Jonna, Edda, Isabelle, Linnea & Hanna

Kommentarer
Postat av: Amanda

Va kul, jag har saknat er blogg! Känns som spännande förändringar också :D

Datum: 2012-02-20 Tid: 15:13:16
Postat av: anna nilsson

Go girls ;)

Datum: 2012-02-24 Tid: 20:32:38


Namn:
Kom ihåg?
E-postadress:

Hemsida/Blogg:

Kommentar:


Trackback
TILLBAKA TILL STARTSIDAN
Det här är ingen vanlig hästblogg! MWO är en plats att hämta inspiration. Att lära sig mer om hästar och sig själv. Vi vill motivera våra läsare att ifrågasätta och tänka steget längre. Att se helheten. Vi kommer skriva om allt från hovar och foder till filosofier och kommunikation mellan häst och människa.

bloglovin
Jonna Nilsson Sundgren
Linnéa Gabrielsson
Hanna Rattfeldt
Isabelle Erixon
Hanna Skane
Edda Ahrent
- Mind Wide Open

- Anatomi
- Bilder
- Citat
- Djurkommunikation
- Filmer
- Foder
- Forskning
- Hovar
- Hälsa
- Hästsyn
- Kommunikation
- Meditation
- Tips och trix
- Tänkvärt
- Vardagsliv

Temadagar
- Boktipsmåndag
- Youtubeonsdag
- Fredagsmys
- Egoboostsöndag

Övrigt
- Julkalender 2011

2011
Jan, Feb, Mar, Apr, Maj, Jun, Jul, Aug, Sep, Oct, Nov, Dec

2012
Jan, Feb, Mar, Apr, Maj, Jun, Jul, Aug, Sep, Okt, Nov, Dec

Copyright © 2011 Mind Wide Open. All rights reserved. [email protected]