LUCKA #1

Vi tvivlar starkt på att skor, för mycket kraftfoder, överansträngning, felaktig ridning och dominans är hälsosamt för våra hästar. Vi tvivlar starkt på att traditionell hästhållning är hållbar hästhållning eller att en häst och människa i obalans kan prestera på topp.

Vi tror däremot att man kommer långt med förståelse, enkelhet och helhetstänk. Vi vill inspirera er till att ta nya kliv i relationen med era hästar. Hitta värdefull kunskap, kanske testa något nytt. Vi vill helt enkelt att just du och din häst ska må så bra som möjligt.

Varmt välkomna ska ni därför vara, till en blogg som bryter mot normerna, har ett brett utbud men samtidigt strikt innehåll. Hos oss kommer ni att kunna läsa både faktabelagda och personligt skrivna ord inom ämnet naturlig hästhållning och mycket annat hästrelaterat. Hoppas just du ska finna något av värde!

Det här är ingen vanlig hästblogg! MWO är en plats att hämta inspiration. Att lära sig mer om hästar och sig själv. Vi vill motivera våra läsare att ifrågasätta och tänka steget längre. Att se helheten. Vi kommer skriva om allt från hovar och foder till filosofier och kommunikation mellan häst och människa.

bloglovin
Kommer!
- Mind Wide Open

- Anatomi
- Bilder
- Citat
- Djurkommunikation
- Filmer
- Foder
- Forskning
- Hovar
- Hälsa
- Hästsyn
- Kommunikation
- Meditation
- Tips och trix
- Tänkvärt
- Vardagsliv

Temadagar
- Boktipsmåndag
- Youtubeonsdag
- Fredagsmys
- Egoboostsöndag

Övrigt
- Julkalender 2011

2011
Jan, Feb, Mar, Apr, Maj, Jun, Jul, Aug, Sep, Oct, Nov, Dec

2012
Jan, Feb, Mar, Apr, Maj, Jun, Jul, Aug, Sep, Okt, Nov, Dec

Copyright © 2011 Mind Wide Open. All rights reserved. mindwideopen@live.se