Egoboost #2

Operation Beautiful
- www.operationbeautiful.com -



I Juni 2009 släppte 29-åriga Caitlin Boyle idén Operation Beautiful på sin hälsoblogg, och projektet växte med raketfart. Hon kämpar för att ändra idealet för skönhet och för att motarbeta negativa tankar hos tjejer, kvinnor och män. Hon vill se en värld där människor inser sin skönhet, där vi ler för att vi inte har någon anledning att inte göra det, och där vi delar med oss av den känslan med resten av omvärlden.

Post-it lappar
Detta tänker hon nå med endast post-it lappar, och vår vilja att hjälpa henne och alla där ute med mer eller mindre ohälsosam kroppsuppfattning. Planen är enkel; man skriver ett meddelande på en post-it och sätter den på en plats där många får chansen att se det, på speglarna på offentliga toaletter, i böcker på bibliotek eller på flingpaketen i affären. Det spelar ingen roll var, vad som spelar roll är att så många som möjligt ser det, och tar till sig meddelandet. Bara en mening såsom "Du är vacker", kan göra någons dag bättre, kan sätta ett leende på någons ansikte och ge någon modet att försöka.

Boken
Caitlin Boyle har även släppt en bok med 125 av de mest unika meddelande människor har spritt på grund av Operation Beautiful, samt många tips om hur man lever friskare, lyckligare liv. Ni kan köpa den {här}.

Så enkelt, med så stor impakt
Om alla tog sig de få sekunderna det tar att skriva ett litet meddelande på en lapp och sätta upp någonstans man råkar passera, hade vi kunnat göra en enorm skillnad fär människor inte bara i Sverige, utan hela världen. man hjälper människor att hitta Operation Beautiful, inspirerar dem att börja själv, och sprida det vidare till ännu fler.
Vi kan ändra liv.

Operation beautiful: www.operationbeautiful.com
Caitlin: www.healthytippingpoint.com
Boken: www.amazon.com/Operation-Beautiful-Transforming-Yourself-Post/dp/1592405827


Kommentarer
Postat av: Anonym

helt fantastiskt!!

Datum: 2011-09-25 Tid: 12:59:35


Namn:
Kom ihåg?
E-postadress:

Hemsida/Blogg:

Kommentar:


Trackback
TILLBAKA TILL STARTSIDAN
Det här är ingen vanlig hästblogg! MWO är en plats att hämta inspiration. Att lära sig mer om hästar och sig själv. Vi vill motivera våra läsare att ifrågasätta och tänka steget längre. Att se helheten. Vi kommer skriva om allt från hovar och foder till filosofier och kommunikation mellan häst och människa.

bloglovin
Jonna Nilsson Sundgren
Linnéa Gabrielsson
Hanna Rattfeldt
Isabelle Erixon
Hanna Skane
Edda Ahrent
- Mind Wide Open

- Anatomi
- Bilder
- Citat
- Djurkommunikation
- Filmer
- Foder
- Forskning
- Hovar
- Hälsa
- Hästsyn
- Kommunikation
- Meditation
- Tips och trix
- Tänkvärt
- Vardagsliv

Temadagar
- Boktipsmåndag
- Youtubeonsdag
- Fredagsmys
- Egoboostsöndag

Övrigt
- Julkalender 2011

2011
Jan, Feb, Mar, Apr, Maj, Jun, Jul, Aug, Sep, Oct, Nov, Dec

2012
Jan, Feb, Mar, Apr, Maj, Jun, Jul, Aug, Sep, Okt, Nov, Dec

Copyright © 2011 Mind Wide Open. All rights reserved. [email protected]