Boktips #35 Väck din inre healer

Väck din inre healer
Av Eric Pearl

Du kan köpa den här

Baksidetext: Varför är läkare och forskare över hela världen intresserade av de extraordinära healingresultat som dr Eric Pearls patienter vittnar om? Vad är det som händer när människor som har haft cancer, AIDS-relaterade sjukdomar eller cerebral pares plötsligt blir friska? Och hur ska man tolka det faktum att människor som har kontakt med Eric Pearl rapporterar att de direkt får tillgång till en helande energi, inte bara för egen del utan också för andras?De helande energifrekvenser som Eric Pearl beskriver överträffar alla traditionella healingmetoder; de befinner sig på en nivå bortom allt som förut varit tillgängligt för någon människa. Denna bok tar dig med på Erics resa, från det ögonblick då han upptäckte sin förmåga att ge det han kallar Reconnective Healing, till i dag då han på ett övertygande sätt har visat sig vara det instrument genom vilket universum förmedlar denna unika process till världen. Men viktigast av allt är att Väck din inre healer beskriver hur du själv ska gå till väga för att lära dig bemästra dessa nya helande energier.

Eric Pearl lämnade en av Los Angeles mest välrenommerade kiropraktikmottagningar när han började bevittna mirakulösa healingprocesser bland sina patienter. Sedan dess ägnar han sin tid åt föreläsningar och seminarier om Reconnective Healing. Han har framträtt i en lång rad teveprogram i USA och många andra länder. Han har gästföreläst i FN-huset och för fullt hus i Madison Square Garden, och hans seminarier har blivit omskrivna i många tidskrifter och dagstidningar, däribland The New York Times.

Min åsikt: En riktigt bra bok som är väldigt fängslande då Eric berättar om hur han kom i kontakt med healing och hur det utvecklade sig senare. Han berättar om en del fascinerande fall som verkligen är otroliga! I slutet förklarar han hur man själv kan gå tillväga för att komma i kontakt med healing då han tror (precis som jag) att alla kan heala. Väldigt läsvärd om man är intresserad utav healing!Kommentarer
Postat av: Louise Johansson

Håller på och läser den nu, är riktigt bra!

Datum: 2012-05-14 Tid: 19:55:23
Hemsida: http://myharmony.blogg.se/
Postat av: Louise Johansson

Håller på och läser den nu, är riktigt bra!

Datum: 2012-05-14 Tid: 19:55:23
Hemsida: http://myharmony.blogg.se/
Postat av: Isa

Den måste jag köpa, verkar väldigt intressant :)

Så fort jag läst ut alla andra böcker jag håller på att läsa dvs, det kan nog ta ett tag, men någon dag så!

Datum: 2012-05-14 Tid: 22:22:02
Hemsida: http://kindofsoul.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg?
E-postadress:

Hemsida/Blogg:

Kommentar:


Trackback
TILLBAKA TILL STARTSIDAN
Det här är ingen vanlig hästblogg! MWO är en plats att hämta inspiration. Att lära sig mer om hästar och sig själv. Vi vill motivera våra läsare att ifrågasätta och tänka steget längre. Att se helheten. Vi kommer skriva om allt från hovar och foder till filosofier och kommunikation mellan häst och människa.

bloglovin
Jonna Nilsson Sundgren
Linnéa Gabrielsson
Hanna Rattfeldt
Isabelle Erixon
Hanna Skane
Edda Ahrent
- Mind Wide Open

- Anatomi
- Bilder
- Citat
- Djurkommunikation
- Filmer
- Foder
- Forskning
- Hovar
- Hälsa
- Hästsyn
- Kommunikation
- Meditation
- Tips och trix
- Tänkvärt
- Vardagsliv

Temadagar
- Boktipsmåndag
- Youtubeonsdag
- Fredagsmys
- Egoboostsöndag

Övrigt
- Julkalender 2011

2011
Jan, Feb, Mar, Apr, Maj, Jun, Jul, Aug, Sep, Oct, Nov, Dec

2012
Jan, Feb, Mar, Apr, Maj, Jun, Jul, Aug, Sep, Okt, Nov, Dec

Copyright © 2011 Mind Wide Open. All rights reserved. mindwideopen@live.se