Egoboost #30

Har du en riktigt bra vän?
Eller två eller tre?

Har du en sådandär person i ditt liv som alltid är där, även när den inte är det? Som aldrig tvekar att hjälpa dig, vara där för dig, skratta med dig? Som är bredvid dig även när den inte är det? Som gör saker bättre? Har du en person i ditt liv som får dig att vara bättre än du var, får dig att vara dig? Den du verkligen är?

Om ja: Då har du något fantastisk framför dig. Glöm inte att den personen finns. Glöm inte bort att det finns en person som älskar dig och uppskattar dig även de dagar du känner att du inte förtjänar det. Vänner är som balsam för själen. Om de så får dig att glömma, kämpa eller släppa. Vänner hjälper genom att bara existera. Grattis till din vän som får känna dig.

Om nej: Då har du något fantastiskt framför dig. Det finns människor för alla, det tror jag stensäkert på. Det behöver inte vara förutbestämt av någon större kraft. Det kan bara vara så världen fungerar. Det finns människor där ute någonstans som kommer göra dig bättre på sätt du inte trodde kunde hända, på samma sätt som du kommer göra dem bättre utan att ens märka det. Du kommer att hitta en människa eller två eller tre och ni kommer vara otveksamt fast. De finns där ute, dina människor. Och du kommer älska att få lära känna dem.

Jag önskar er de bästa av de bästa.Kommentarer


Namn:
Kom ihåg?
E-postadress:

Hemsida/Blogg:

Kommentar:


Trackback
TILLBAKA TILL STARTSIDAN
Det här är ingen vanlig hästblogg! MWO är en plats att hämta inspiration. Att lära sig mer om hästar och sig själv. Vi vill motivera våra läsare att ifrågasätta och tänka steget längre. Att se helheten. Vi kommer skriva om allt från hovar och foder till filosofier och kommunikation mellan häst och människa.

bloglovin
Jonna Nilsson Sundgren
Linnéa Gabrielsson
Hanna Rattfeldt
Isabelle Erixon
Hanna Skane
Edda Ahrent
- Mind Wide Open

- Anatomi
- Bilder
- Citat
- Djurkommunikation
- Filmer
- Foder
- Forskning
- Hovar
- Hälsa
- Hästsyn
- Kommunikation
- Meditation
- Tips och trix
- Tänkvärt
- Vardagsliv

Temadagar
- Boktipsmåndag
- Youtubeonsdag
- Fredagsmys
- Egoboostsöndag

Övrigt
- Julkalender 2011

2011
Jan, Feb, Mar, Apr, Maj, Jun, Jul, Aug, Sep, Oct, Nov, Dec

2012
Jan, Feb, Mar, Apr, Maj, Jun, Jul, Aug, Sep, Okt, Nov, Dec

Copyright © 2011 Mind Wide Open. All rights reserved. mindwideopen@live.se