Boktips #18: The Secret: Kraften

The Secret: Kraften
av Rhodna Byrne

Ni kan köpa boken {här}

Vi har redan tipsat om en annan bok i denna serie, The Secret: Hemligheten. Ni kan läsa om den {här}

Baksidetext: När The Secret: Hemligheten kom ut spreds den med ljusets hastighet och förmedlades vidare från person till person över hela jorden. Allteftersom människor har börjat förändra sina liv med hjälp av boken har de berättat tusentals fantastiska historier för Rhonda Byrne, och hon har fått större insikt om varför människor upplever sådana svårigheter i sina liv. Med dessa insikter kom också kunskapen i The Secret: Kraften.

The Secret: Hemligheten handlar om attraktionslagen - den mest kraftfulla lagen som styr våra liv. The Secret: Kraften handlar om själva kärnan i allt som Rhonda Byrne har lärt sig sedan hennes första bok kom ut 2006. Med The Secret : Kraften kommer du att förstå att det bara behövs en enda sak för att förändra dina relationer, din ekonomi, din hälsa, ditt arbete och hela ditt liv.

- I den här boken vill jag visa dig vägen till ett fantastiskt liv. Du kommer att upptäcka otroliga saker om dig själv, ditt liv och universum. Livet är så mycket enklare än du tror. När du börjar förstå hur livet fungerar och vilken kraft du har inom dig kommer du att uppleva livets magi till fullo - och då kommer du att få ett fantastiskt liv! -

Min åsikt: "Livets omständigheter är ingenting som bara händer dig... livet följer dig. Ditt öde är i dina händer. Allt du tänker, allt du känner, är det som avgör ditt liv."
Jag tycker sådana här böcker är oerhört intressanta. Det är den typ av böcker där du inte behöver tro på innehållet, och ändå kan finna det intressant. Flera gånger när jag läste båda The Secret böckerna var jag skeptisk och tvivlade på saker de talade om, men fortfarande kunde jag hämta inspiration från vad som stod.
Uppbyggnaden i boken är väldigt bra, med vackra sidor, bra layout och text varvat med citat.
Även om du är skeptisk till det faktum att du kan förändra ditt liv genom att tänka tror jag du kommer finna denna bok intressant!


Kommentarer


Namn:
Kom ihåg?
E-postadress:

Hemsida/Blogg:

Kommentar:


Trackback
TILLBAKA TILL STARTSIDAN
Det här är ingen vanlig hästblogg! MWO är en plats att hämta inspiration. Att lära sig mer om hästar och sig själv. Vi vill motivera våra läsare att ifrågasätta och tänka steget längre. Att se helheten. Vi kommer skriva om allt från hovar och foder till filosofier och kommunikation mellan häst och människa.

bloglovin
Jonna Nilsson Sundgren
Linnéa Gabrielsson
Hanna Rattfeldt
Isabelle Erixon
Hanna Skane
Edda Ahrent
- Mind Wide Open

- Anatomi
- Bilder
- Citat
- Djurkommunikation
- Filmer
- Foder
- Forskning
- Hovar
- Hälsa
- Hästsyn
- Kommunikation
- Meditation
- Tips och trix
- Tänkvärt
- Vardagsliv

Temadagar
- Boktipsmåndag
- Youtubeonsdag
- Fredagsmys
- Egoboostsöndag

Övrigt
- Julkalender 2011

2011
Jan, Feb, Mar, Apr, Maj, Jun, Jul, Aug, Sep, Oct, Nov, Dec

2012
Jan, Feb, Mar, Apr, Maj, Jun, Jul, Aug, Sep, Okt, Nov, Dec

Copyright © 2011 Mind Wide Open. All rights reserved. [email protected]