Egoboost #20


Visst är det underbart att vara kär? Att känna sig älskad och omtyckt av någon är ett djupt rotat behov vi alla har. Ingen vill vara ensam och ingen vill bli lämnad. Ändå händer ibland just det. Någonting går snett, och kärleken tar slut. Eller så tycks den aldrig komma alls. Det känns som att världen håller på att gå under.

Men världen går inte under. Jag lovar! Självklart är det stundvis tungt och ångestfyllt att bli lämnad ensam. För det är ju i grund och botten alldeles underbart och berusande att få ha någon vid sin sida. Så berusande att man ibland blundar för de små droppar som i slutändan får bägaren att rinna över. Låt därför uppbrottet bli en väckarklocka. Kanske var saker och ting inte så bra som de borde ha varit? Var det kanske inte menat att vara just ni? Kanske är detta ett perfekt läge att finna inre balans och ta hand om dig själv?

Lägg all din tillit i ödets händer för en sekund. Försök finna kraft i tanken att det som sker, det sker av en anledning. Satsa sedan allt du har på att förverkliga dina drömmar! För nu finns det ingen, absolut ingen som hindrar dig från att göra precis vad du vill här i livet. Gör allt det där som du inte kunde under tiden du var i ett förhållande. Följ med kompisarna ut på äventyr; för det hade en svartsjuk kärlek aldrig accepterat. Res utomlands och upptäck nya världar; för det hade den flygrädde sambon hittills hållit dig tillbaka från. Lägg om kosten, förnya frisyren, börja träna och boka tid för massage; för det hade din andre hälft inte gett tid och uppmuntran till tidigare.

När du är ensam, njut av ensamheten. Våga göra något stort av ditt liv. Släpp inte in någon förrän du vet vart du står på jorden. Kärleken kommer åter, när du minst anar det. Men glöm aldrig att vi alla är värda det absolut bästa; nöj dig inte med något mindre! Du är en vacker och unik människa, därav också värd någon som verkligen ser den fina individ du är. Någon som uppskattar alla dina svaga och starka sidor, finns där för dig i alla lägen.

För att acceptera och älska andra människor, gäller också att man måste acceptera och älska sig själv.

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg?
E-postadress:

Hemsida/Blogg:

Kommentar:


Trackback
TILLBAKA TILL STARTSIDAN
Det här är ingen vanlig hästblogg! MWO är en plats att hämta inspiration. Att lära sig mer om hästar och sig själv. Vi vill motivera våra läsare att ifrågasätta och tänka steget längre. Att se helheten. Vi kommer skriva om allt från hovar och foder till filosofier och kommunikation mellan häst och människa.

bloglovin
Jonna Nilsson Sundgren
Linnéa Gabrielsson
Hanna Rattfeldt
Isabelle Erixon
Hanna Skane
Edda Ahrent
- Mind Wide Open

- Anatomi
- Bilder
- Citat
- Djurkommunikation
- Filmer
- Foder
- Forskning
- Hovar
- Hälsa
- Hästsyn
- Kommunikation
- Meditation
- Tips och trix
- Tänkvärt
- Vardagsliv

Temadagar
- Boktipsmåndag
- Youtubeonsdag
- Fredagsmys
- Egoboostsöndag

Övrigt
- Julkalender 2011

2011
Jan, Feb, Mar, Apr, Maj, Jun, Jul, Aug, Sep, Oct, Nov, Dec

2012
Jan, Feb, Mar, Apr, Maj, Jun, Jul, Aug, Sep, Okt, Nov, Dec

Copyright © 2011 Mind Wide Open. All rights reserved. [email protected]