Egoboost #35

Att acceptera

Man måste acceptera andra människors val. Försöka se det från deras synvinkel. Man måste försöka se det positiva i det hela. Jag vet att det ÄR svårt, tro mig.  Men jag har oxå insett att man måste acceptera andra människor och deras val. Acceptera livet och försöka göra det bästa utav situationen.
Men tillåt dig själv att vara arg, ledsen, besviken osv. Men gör det hos dig själv. Och låt inte ilskan gå ut över någon annan. Bara acceptera. Man måste lära sig att acceptera livet innan man kan gå vidare.
Jag tror att livet går ut på att leva helt enkelt. Och lära sig acceptera, kanske hjälpa några andra personer, kanske göra världen lite bättre.
Men för att kunna leva måste man lära sig att acceptera livet, människorna, djuren, naturen. Helt enkelt lära sig att acceptera världen som den är och göra det bästa utav situationen. För det är då man lever.

Så lär dig att acceptera, börja med lite i taget. Och somsagt tillåt dig själv att vara förbannad men gå sedan vidare. Är något jobbigt, bryt ihop och gå vidare som en starkare människa.

Lär utav djuren, naturen.Kommentarer


Namn:
Kom ihåg?
E-postadress:

Hemsida/Blogg:

Kommentar:


Trackback
TILLBAKA TILL STARTSIDAN
Det här är ingen vanlig hästblogg! MWO är en plats att hämta inspiration. Att lära sig mer om hästar och sig själv. Vi vill motivera våra läsare att ifrågasätta och tänka steget längre. Att se helheten. Vi kommer skriva om allt från hovar och foder till filosofier och kommunikation mellan häst och människa.

bloglovin
Jonna Nilsson Sundgren
Linnéa Gabrielsson
Hanna Rattfeldt
Isabelle Erixon
Hanna Skane
Edda Ahrent
- Mind Wide Open

- Anatomi
- Bilder
- Citat
- Djurkommunikation
- Filmer
- Foder
- Forskning
- Hovar
- Hälsa
- Hästsyn
- Kommunikation
- Meditation
- Tips och trix
- Tänkvärt
- Vardagsliv

Temadagar
- Boktipsmåndag
- Youtubeonsdag
- Fredagsmys
- Egoboostsöndag

Övrigt
- Julkalender 2011

2011
Jan, Feb, Mar, Apr, Maj, Jun, Jul, Aug, Sep, Oct, Nov, Dec

2012
Jan, Feb, Mar, Apr, Maj, Jun, Jul, Aug, Sep, Okt, Nov, Dec

Copyright © 2011 Mind Wide Open. All rights reserved. mindwideopen@live.se